cOokie Jar

– Start your day with cookie jar

Pliculetele de ceai pentru unghii rupte

Ai o unghie rupta?  Starea ei s-ar putea agrava daca nu este tratata. 😐

Trebuie sa stii ca pentru a evita ruperea unghiilor ar trebui in primul rand sa le lasi sa se „odihneasca” intre lacuiri. Ar trebui de asemenea sa limitezi expunerea lor la substante chimice si sa mananci alimente bogate in calciu pentru a avea atat parul cat si unghiile sanatoase. Acestea fiind spuse, care sunt pasii prin care iti poti trata cu ajutorul pliculetelor de ceai unghiile rupte? Mai jos ai sfaturi pentru acest gen de tratament.

 1. Trebuie sa ai mainile curate. Daca unghiile rupte iti sunt lacuite, indeparteaza lacul cu ajutorul acetonei. Spalati-va mainile si unghiile, iar apoi usuca-le incet cu ajutorul unui prosop moale.
 2. Pregateste-ti materialele. Vei avea nevoie de lipici, o scobitoare si plicuri de ceai.
 3. Foloseste lipiciul. Aplica lipici pe marginile unghiilor rupte pentru a lipi cele doua parti. Foloseste scobitoarea pentru a plasa lipiciul in mod precis pe unghii.
 4. Foloseste pliculetul de ceai. In loc sa cumperi un tifon, poti folosi o parte a unui pliculet de ceai pentru a-ti acoperi unghia rupta. Taie o jumatate de pliculet sau chiar mai putin ca sa iti acopere cat mai bine unghia rupta. Poti personaliza pliculetul sa aiba forma unghiei. Dupa ce ai taiat pliculetul, pur si simplu aplica-l peste unghie. Datorita faptului ca pliculetele de ceai sunt facute dintr-un material foarte subtire si transparent le-ai putea lasa pe unghiile rupte pe parcursul intregii perioade de vindecare.
 5. Foloseste un lac de unghii transparent. De indata ce pliculetul de ceai s-a fixat pe unghie, ai putea sa-l acoperi cu un strat de lac de unghii. Scopul e ca pliculetul sa se integreze foarte bine pe unghie. Asigura-te ca il repozitionezi de fiecare data cand aluneca; foloseste scobitoarea pentru acest lucru. Ar trebui sa folosesti foarfeca pentru a indeparta excesul de material.
 6. Foloseste o pila pentru a netezi marginile materialului. Iar din moment ce doresti ca materialul sa se integreze pe unghie, ai putea folosi pila pentru a cosmetiza aspectul, astfel incat sa nu para ca ai acea parte a pliculetului de ceai pe unghie.
 7. Acorda atentiei unghiei in timp ce se vindeca. In perioada in care porti tifonul pe unghie incearca sa fii atenta in timp ce iti faci sarcinile de zi cu zi. Tine minte, ar trebui sa ajuti unghia in procesul de vindecare, asa ca fii blanda cu mainile tale.
 8. Inlocuieste tifonul in caz de nevoie. S-ar putea sa fii nevoita sa repeti acest lucru o data la trei zile; dar daca ai aplicat lac de unghii, s-ar putea sa nu fii nevoita sa repeti acest pas atat de des.

Iata tot ce trebuie sa faci! Acestea sunt doar cateva sfaturi de tinut minte in cazul in care doresti sa iti vindeci unghiile rupte cu ajutorul pliculetelor de ceai. Tine minte, ar trebui sa iti ingrijesti unghiile cu atentie pentru a avea parte de o vindecare rapida. Mult noroc, si sper ca acest ghid te va ajuta in ingriirea manichiurii tale!

Sursa : Mayra

Advertisements

2 responses to “Pliculetele de ceai pentru unghii rupte

 1. Jacquetta 26 November 2010 at 09:31

  You crafted several excellent points there. I did a research on the theme and noticed many people will agree with your blog site. I planned to use your Rss however it doesn’t work. i will certainly continue attempting maybe is a local problem. Yours trully, Jacquetta.

 2. My Little Pony 28 November 2010 at 20:52

  I can see that you are an expert at your field! I am starting a website soon, and your information will be very useful for me.. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: