cOokie Jar

– Start your day with cookie jar

Chanel Cassette Tape Clutch

Casetele revin la moda!
Caseta a fost o revolutie in domeniul gadget-urilor acum ceva timp si revine in forta in cadrul unei dintre cele mai celebre case de moda din lume in forma de geanta. Aceasta idee demonstreaza faptul ca unele lucruri nu mor niciodata.

Desi e destul de mica (Pret : 1500$) , poate cuprinde necesarul pentru o iesire in oras: telefon, bani, chei, gloss si o oglinda.

6 responses to “Chanel Cassette Tape Clutch

  1. ilhasmaravilhas 3 August 2010 at 03:05

    Unii spun ca autorul proiectului cu frunzulita s-a uitat asa de mult la pozele in care doamna ministru se afla in costum de baie si care sunt prezentate pe ww.partyboom.net incat i-a venit inspiratia sa faca un concept exact asa ca pe vremurile lui Adam cand a intrat in gradina lui Eva. Avand in vedere ca noi intre timp am evoluat ne gandim sa iesim pe strada dar nu in costumul lui Adam si Eva ci folosind frunzulita in jurul…Pentru acest lucru avem nevoie si de serviciu de consultanta a lui Mircea Badea, singurul care detine know how despre felul in care se pot acoperi anumite partile anatomice.

  2. anabela 3 August 2010 at 10:16

    eu una n`as purta asa ceva:D

  3. Legalsounds 20 November 2010 at 23:51

    I thought it was going to be some boring old site, but I’m glad I visited. I will post a link to this site on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

Leave a comment