cOokie Jar

– Start your day with cookie jar

Se mai poarta suvitele in aceasta vara?

Multe fete se intreaba daca vara aceasta se mai poarta suvitele. O intrebare cat se poate de naturala si logica, tinand cont ca suvitele sunt cea mai eficienta metoda de vopsire pe timpul verii, cand soarele oricum ne decoloreaza parul fara sa vrem.

Raspunsul este DA, suvitele se mai poarta si se vor purta mult timp de-acum incolo. Vara aceasta un singur cuvant urias descrie suvitele, un cuvant ce se regaseste in toata industria frumusetii: NATURALETE.

SUVITE SUBTIRI

Indiferent de nuanta de baza a parului tau, suvitele delicate si subtiri sunt o alegere excelenta. Cu un subton mai jos decat nuanta ta, ele pot sa ofere mai mult volum parului tau, si sa arate excelent sub razele puternice ale soarelui de vara. Poti, de asemenea, sa incerci suvite foarte subtiri si foarte rare contrastante cu nuanta de baza a parului.

Anna Kendrik

Jane Krakowsky

Mel B

Rose Byrne

SUVITE MAI DESCHISE

Pastrand nota de naturalete, poti sa optezi pentru tonuri mai deschise decat baza parului tau, dar care sa pastreze linia naturala a culorii parului. De fapt, trebuie sa para ca parul este colorat de razele soarelui. Alege nuante calde, chiar daca parul tau este vopsit in nuante reci. Astfel, mentii un aspect natural, asortat verii.

Ashley Tisdale

Jessica Biel

Kristen Stewart

Kylie Minogue

SUVITE CONTRAST

Bineinteles, daca esti mai curajoasa, poti sa apelezi si la suvite contrastante, care ies foarte tare in evidenta, pe o baza inchisa la culoare. Poti alege metoda clasica, de suvite dese pe toata suprafata parului. Sau poti sa fii mai rebela, precum Rihanna, care a iesit in evidenta cu un contrast accentuat de suvite foarte groase. 

Elizabeth Hurley

Rihanna

Sursa : Diva

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: