cOokie Jar

– Start your day with cookie jar

Topul vedetelor care poartă aparate dentare !

Miley Cyrus are dinţi perfecţi datorită aparatului dentar

Revista “Nosotras” a publicat un top al vedetelor care poartă aparate dentare. Printre vedetele cu zâmbete metalice se numără Miley Cyrus, Cindy Crawford şi Tom Cruise.

Miley Cyrus, cunoscută mai mult ca Hanna Montana este prima în topul vedetelor care au decis să îşi corecteze anumite defecte cu ajutorul aparatelor dentare. Prinţesa de Asturia, Letizia Ortiz este a doua în top. După ce şi-a făcut câteva operaţii estetice, prinţesa s-a hotărât să îşi rezolve o altă obsesie referitoare la aspectul fizic: dinţii.

Ea şi-a pus un aparat dentar transparent, care se poate trece neobservat de cei care o privesc când zâmbeşte. Cindy Crawford a purtat aparat dentar în copilărie. Modelul şi-a pus un alt aparat dentar în timpul unei campanii publicitare pe care a făcut-o pentru firma Pepsi. Cindy Crawford a demonstrat că nici măcar aparatul dentar nu o dezavantajează.

Dani Martin, solistul formaţiei spaniole “El Canto del Loco” este o altă vedetă căreia aparatul dentar nu îi cauzează complexe. Jucătoarea de tenis, Ana Kournikova a reuşit să aibă dinţi perfecţi, după ce a purtat foarte mulţi ani aparat dentar. Tom Cruise este ultimul în topul făcut de “Nosotras”. Actorul are unul dintre cele mai frumoase zâmbete, tocmai pentru că a purtat aparat dentar, până în urmă cu doi ani.

One response to “Topul vedetelor care poartă aparate dentare !

  1. clinica ortodontie 13 September 2012 at 13:36

    Astia sigur au purtat aparat dentar cand erau mici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: